test-lélek-szellem csomag

Test-Lélek-Szellem egységében csomag

A munkám kapcsán azt tapasztaltam, hogy Vendégeim egy aktuális bőr problémával érkeznek és a beszélgetések során számos lelki megoldatlan feladat is rejtőzik a felszín alatt. Kozmetikusként maximális felkészültséggel várom sok szeretettel a Vendégeimet számos elektrokozmetikai kezeléssel. A szolgáltatások komplett megoldást nyújtanak a problémás- idősödő- szépülni-feltöltődésre vágyó bőrökre. A ragyogóan szép bőr elengedhetetlen első lépése az arctisztítás, amely tartalmazza a letisztítást, radírozást, mélytisztítást, arc-nyak-dekoltázsmasszázst, két féle pakolást, befejező krémet. Az elektrokozmetikai gépek közül megannyi eljárással ajándékozom meg a bőröd. Bőrtípusnak megfelelően kiválasztva a hatóanyagot és a kezelést és annak gyakoriságát, többféleségét, mert bizonyos bőröknél több gépi kezelés is javallott. A gépi kezelések, amelyek elérhetőek nálam: Rádiófrekvencia, LED-maszk, tűs-és tűnélküli mezoterápia, oxigénterápia, mikrodermabrázió, IPL-es pigmentfolt halványítás, érkezelés. Ezekről az eljárásokról részletesen is lehet olvasnia szolgáltatások fül alatt a weboldalon.

Lélekgyógyászként Reiki- és Acces bars kezelőként, Theta healing konzulensként és újonnan jelenleg is tanult kineziológusként, Bach virág terapeutaként kívánom széles körben kiszolgálni a kedves Klienseket.

A Test-lélek-szellem csomag e kettő egyvelegéből született, mert ami bent az kint, ami kint az bent gondosan megjelenik. Ezeknek a közös harmóniájának megteremtésében szeretnék segíteni Neked. A konzultáció során egy anamnézist/állapotfelmérést végzek, amely alapján tanácsokkal látlak el a Testi-Lelki-Szellemi egyensúlyi állapot eléréséhez. A kezelési terv elkészítésében mind manuális, mind elektrozmetikai eljárások részt vesznek és a fent említett lélekgyógyászati technikák sorából kiválasztom a megoldandó feladatodra legjobban illeszkedő kezelést. A konzultáció egy órát vesz igénybe, amely tájékozódást ad Neked személyemről, kezeléseimről, eljárásaimról. Amennyiben szimpatikussá vált a személyre szabott kezelési terved a konzultáció árát felhasználhatod az első alkalommal a kiválasztott csomag megvásárlásakor.

Test-Lélek-Szellem

A lélekterápiás kezelésekről pár szóban, közérthetően a továbbiakban olvashatsz kedves Érdeklődő. A Théta healing egy kérdés terápia, amely egy kiinduló kérdésből, ami számodra a hozott téma ezer és egy érzelemmel válaszolva idővel elérünk a megoldandó feladat gyökeréig. Ezen a ponton átkeretezzük az adott szituációt, kihúzzuk a gyökeret.

Az Acces bars eljárás nem feltétlen egy kommunikáción nyugvó kezelési forma. Az alkalom során egy kezelőágyon fekszel, én. mint kezelő pedig a koponyán lévő 32 pontot érintem, amely mind-mind más életterületekért felelősek. Ezeket a pontokat, úgy nevezett bars-okat érintve egy újraindító gombot megnyomva felfrissülnek a gondolataid az élethelyzetedben, más perspektívából tekinthetsz életedre, mint előtte.

A reiki energia, amely során közvetítem az energiát számodra, tested öngyógyító folyamatait támogatom.

A kineziológia pedig egy nagyon összetett és nagyon széleskörűen hatékony eljárás. A terápia első lépésénél tested visszajelzéseiből, tesztelésből tudom meg milyen irányban induljak el a feladatod felderítése érdekében. A kineziológában jelzőizomként nevezett izom segítségével kiválasztja a tested, hogy melyik oldási technikára van szüksége. Fizikailag úgy kell elképzelni, hogy a tesztelésre például a deltaizmot használom, előttem állsz 45 fokos szögben tartva karjaid a csukló feletti nem csontos részt érintve, enyhe nyomással, kérdésimre választ kapva derül fény, hogy mely technikára van szükséged.

A Bach virág terápia során egy anamnézist felvéve, különböző kérdések válaszából kiértékelve egy virágesszenciát kapsz, amely egy havi adag. Amit az esszenciákról tudni érdemes, hogy nem tartalmaz allergén anyagot és gyógyszernek minősülő alkotó elemet sem. Kizárólag természetes 38 féle vadonban élő növényt alkalmazó csepp, amely a lelki problémákra és azokból adódó betegségek kezelésére jött létre Dr. Edward Bach jóvoltából. Önálló terápiaként és más eljárás segítésére is kiváló. Használni lehet stresszre, személyiségfejlesztésre, szorongásra, félelmekre, krónikus testi-lelki állapot javítására.

A felsorolt kezelések mindegyike már az első alkalom után elindítanak egy olyan folyamaton a benned, amely hosszú, de virágzó jövőt nyújthat. A terápiák célja, hogy hónapról hónapra, újabbnál újabb dolgokat segítsenek megmutatni Számodra Önmagadról. A technikák és azokon keresztül én segítelek, de Te változtatod meg az adott helyzetedet, amely fejtörést okoz, Te vagy az, aki egy tudatos jelenlétből hozol meg döntéseket. Mindenki a saját életét tudja megváltoztatni és ehhez kapja a segítőit. Te milyen életterületen érzed azt, hogy kinőtted és feljebb lépnél egy lépcsőfokkal?

Lantos Mónika

0630/584-73-37

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top