Rádiófrekvenciával a fiatalos-feszes bőrért

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a rádiófrekvenciás arckezelés, mivel egy hatékony és biztonságos módja annak, hogy javítsuk az arcbőr megjelenését és fiatalosabbá tegyük azt. A rádiófrekvenciás arckezelés egy non-invazív /azaz tűszúrás mentes/ kezelés, amelyet a bőr felületén keresztül végeznek, ennek célja a bőr rugalmasságának növelése, a ráncok és a finom vonalak csökkentése, valamint a bőr textúrájának javítása.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés során egy speciális kozmetikai eszközt használnak, amely elektromágnes hullámokat bocsát ki a bőrbe. Ez a hullám energiát hoz létre, amely melegíti a bőrt a kezelt területen. A hő hatására a bőrsejtek melegednek, ami stimulálja a kollagén és elasztin termelődést.

A kollagén és elasztin fontos szerepet játszanak a bőr egészségében és megjelenésében. A kollagén azért fontos, mert a bőr alapstruktúráját adja, és a bőr tónusának és rugalmasságának megőrzésében segít. Az elasztin pedig a bőr rugalmasságáért felelős.

A rádiófrekvenciás arckezelés hatékony a bőr megfiatalításában és az öregedés jeleinek csökkentésében, mert segíti a bőrben található kollagén és elasztin termelődést. Az eszköz egy biztonságos hőmérsékletet állít be, amely nem okoz kárt a bőrnek, és nem égeti meg azt.

Melyek a rádiófrekvenciás arckezelés előnyei?

Fiatalabb és ragyogóbb bőr,

 A rádiófrekvenciás arckezelés hatékonyan csökkenti a ráncokat, finom vonalakat, javítja a bőr textúráját,

Az eredmény egy fiatalosabb és ragyogóbb bőr,

Nincs műtéti beavatkozás: A rádiófrekvenciás arckezelés nem igényel sebészeti beavatkozást,

Nincs hosszú visszaállási idő: A rádiófrekvenciás arckezelés után nincs szükség hosszú visszaállási időre, a Vendégek visszatérhetnek a mindennapi tevékenységeikhez.,

Biztonságos és fájdalommentes: A rádiófrekvenciás arckezelés biztonságos és fájdalommentes eljárás, amely nem igényel érzéstelenítést vagy fájdalomcsillapítót.

Mennyi idő maga a kezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés rövid kezelési időt igényel. Az eljárás általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen nagy területet kezelnek.

Mennyire tartós az eredmény?

 A rádiófrekenciás arckezelés utáni eredmények tartósak lehetnek. A kollagén elasztin termelődése továbbra is folytatódik a kezelés után, így az eredmények hosszútávon is észrevehetők maradhatnak.

Kezelés menete:

Tisztítás: Az arcbőr alapos megtisztítása az első lépés a rádiófrekvenciás arckezelés előtt, amely eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Majd következik az elhalt hámsejtek eltávolítása enzimes peelinggel vagy gyémántfejes mikrodermabráziós gépi bőrcsiszolással.

Hatóanyag koktél felvitele a bőrre: Az arcbőr előkészítése és hidratálása szakember egy speciális, orvosi tisztaságú, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag koktélt használok. Ezt követően a vizesbázisú zselé felkerül a bőrre, amely kontakt anyagként szolgál a kezelésnél.

Ezt követően elkezdődik az eljárás: A kezelőfej gyengéd és állandó mozgatásával az arcbőrre fókuszálom a rádiófrekvenciás hullámokat. A kezelés során az arcbőr melegszik, ami serkenti a kollagén- és elasztin termelést. A kezelőfej hőmérséklete a kezelés alatt folyamatosan ellenőrzött, hogy biztosítsa a megfelelő hőmérsékletet a bőrön.

Utolsó és egyben befejező lépés: A bőr letisztításra kerül a fennmaradt zselétől és felhelyezem a befejező krémet és szemkörnyék ápolót.

Várlak sok-sok szeretettel:

Mona, a kozmetikus

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top