Zsíros, mitesszeres bőröd? Itt a megoldás!

Ez egy nagyon összetett kérdés, mivel külső és belső hatások egyaránt hatnak a bőrre. Először kezdeném a belső elválasztású rendszerrel. Fontos, hogy megtaláld milyen ételek vannak jó hatással szervezetedre és ezt milyen időbeosztással igényli a tested.

Ehhez nincs másra szükséged, csak Önmagad tudatos megfigyelésére, ám szakemberek segítségét is tudod kérni, ha elakadsz valahol.

A táplálkozás témájával sokat foglalkozom én magam is, rengeteg fórumot elolvastam a témában és sok hozzáértővel is folytattam már eszmecserét az étkezésről. Ráadásul itt jön szóba a lélek is sok-sok alternatív megoldás van arra, hogy felold Magadban az adott étellel kapcsolatos érzékenységed. Az én nézőpontom, megéléseim szerint nem létezik ételallergia.

Ezt mégis, hogy magyaráznám?

Minden túlérzékenységet a tudatalatti egy negatív életesemény történésével köt össze. Azonfelül, ha az életedben nem tudsz döntést hozni, lépni ebben az esetben is kialakulhatnak emésztési problémák. Eme megoldandó feladatokat, akár Theta healing technikával is fel lehet oldani. Összegezve saját és mások tapasztalataiból azt szűrtem le, hogy minden ember képes bármely étel fogyasztására, persze egyénre szabottan ki teste miből mennyit igényel. Véleményem szerint nélkülözhetetlen kulcsszó a MÉRTÉK e témakör kapcsán. Emellett egy-egy méregtelenítés vagy böjt remek hatással van a testre-lélek-szellemre.

A bőrön óriási változás tud beállni, szintúgy a bélrendszerben is és az elme egyenesen kitisztul. Ezekhez a megoldásokhoz azonban érdemes kikérni szakember tanácsát, hogy biztonságban legyél! Ugyanakkor a külső környezeti hatásokat sem szabad szem elől hagyni. Bizony behatással van a külső kiválasztó rendszerünkre a levegő, mivel ez az egyik méregtelenítése a testnek.

Ám, ha nem tud a bőrünk a pórusokon keresztül lélegezni, mert el van tömődve, akkor kialakulhat a mitesszer, a pattanás. Nyilvánvalóan egy nagy városban, ahol az elektroszmog, az autókból, gyárakból kibocsájtott gázok nagy mértékben károsítják a levegőt ezzel nem tud mit tenni az ember.

Ellenben, ha minden nap van egy alapos otthonápolási rutinod, akkor sokat tehetsz a bőrödért. Eközben jelentősen ajánlott a rendszeres professzionális kozmetikai kezeléseket is igénybe venni, amelyek korrigálják e behatásokat.

Milyen professzionális eljárások segíthetnek Neked, ha problémás a bőröd?

Mindenekelőtt egy alapos arctisztítást ajánlanék, amelyet egybe lehet kötni egy bőrcsiszolással és egy LED-maszkos kezeléssel. A gyémántfejes bőrcsiszolást olyan meggondolásból javallnám, mivel ez technika az elhalt hámsejteket eltávolítja, így a bőr fellélegezhet.

Mindemellett az arctisztítás során is könnyebben tudnak távozni a szennyeződések a bőrből, mivel a megvastagodott réteget eltávolítottam. Ezáltal a faggyútermelődés is csökken, ily módon a zsírosság is alábbhagy.

A kezelés végén pedig egy LED-maszkos fényterápiával zárnám, amely 100%-os tisztaságú, problémás bőrre való, orvosi hatóanyaggal támogatja az arcbőrt. Mindennemű kezelés tekintetében, így hát az itt említett metódust is többszöri alkalommal javaslom. Illetve a lelki blokkok feloldását is tudom ajánlani kiegészítésként egy másik időpont alkalmával.

Kezelés menete:

  • Letisztítás
  • Tonizálás
  • Bőrfertőtlenítés vió készülékkel
  • Gyémántfejes bőrcsiszolás
  • Gőzölés
  • Mélytisztítás
  • Pórus összehúzás, fertőtlenítés vió készülékkel
  • LED maszk
  • Összehúzó, nyugtató arcpakolás
  • Befejező krém felhelyezése

Kezelés ideje: 120 perc

Unod már a felesleges próbálkozásokat bőröddel kapcsolatban? Mit szólnál, ha a múlté válna? Keress meg bizalommal:

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top