Úgy érzed már nem elég rugalmas a bőröd? Mimikai ráncaid egyre jobban kiélesednek?

Egyre több alkalommal érzed, hogy bőröd igényli az ápolást? A reggeli ébredés után szükséges, hogy elteljen 1-2 óra mire formába kerül arcod? Zavar, hogy már nem látszik szépen az állad vonala? Feltűnt, hogy szemhéjad megereszkedett, ezáltal elnehezíti szemed és gátolja éles látásod?

Ezen tapasztalások által arra kell következtetni, hogy a bőrben lévő rejuvenációs folyamatok lelassultak. Ám ezzel nincs probléma, mivel a professzionális kozmetikai kezelések napról-napra, hónapról-hónapra újulnak, hogy a Nők és Férfiak igényeinek megfeleljenek. Emellett fontos, hogy tudd ezekkel a helyzetekkel nem csak Neked gyűlik meg a bajod.

Amíg fiatalok vagyunk nem gondolkozunk ilyeneken kivéve, ha valaki már 25 éves kora felett prevenciós jelleggel elkezdi ápolni a bőrét. Ám 20 évvel ezelőtt nem voltak ilyen speciális gépek, így nem volt lehetősége a mai érett korosztálynak, hogy megelőzze e folyamatot.

A kor előrehaladtával ajánlatos vigyázni, hogy a fogyás ne álljon be túl rövid idő alatt, mert a zsír az arc bőréből is távozik. Ezáltal gyorsan elmúlhat az első boldogság, ha a mimikai barázdák mélyülnek, sokasodnak a súlycsökkenés következtében.  A minimális folyadék fogyasztás szintén meglátszódik a bőrfelszínen.

DE! Nem kell elkeseredni! Olvass tovább a megoldáshoz . . .

A kozmetikai szolgáltatásaim között számos gép segítségével teszek Vendégeim egészséges önbizalmáért. Minden elektrokozmetikai eszköz más-más szempontból támogatja a bőrt. A továbbiakban megismerheted Te is ezeket az alapelveket.

Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia sejtszinten juttatja be a fiatalító hatású, a vitamin dús, a növényi komponenseket. A kezelés közben az elektroporáció a sejtmembránokat pár másodperc erejéig képes megnyitni arra az időszakra, ameddig a hatóanyag bekerül. Emellett a kollagénindukciós terápia a mértékletesség elvét követve hatol be a 12 vagy 36 darab tűfejből álló pennel a bőrbe.

Az első kezelés során 0,5 milliméter mélyen hatol be a mezopen a bőrbe, amikor is a 100%-os tisztaságú hatóanyag bejuttatja a bőrbe, annak megfelelően, hogy mire van szüksége. Maga a kezelés alapelve, hogy a tű mikrosérüléseket okoz a kollagén-elasztin rostokon, ezáltal beindulnak a sebgyógyító folyamatok és a rostok összehúzódnak. Ennek hatására a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá válik a hatóanyagok extra hatásával.

A LED maszk ereje

Valamint a LED maszk a fényterápiával segít a bőr mélyebb irharétegéből kialakult problémákra. A piros fény a bőr fiatalító hatását serkenti, a zöld fény nyugtat és segíti a Rosacea-t. Amellett a kék fény pedig csökkenti a faggyútermelődést, ezáltal kiváló az akne-s, mitesszeres bőrtípusra. Mindezeken túl a rádiófrekvencia a kollagén-elasztin rost hálózatot stimulálja, mozgatja.

Ezáltal a rostok termelődése beindul és a kisimultabbá, teltebbé válik a bőr. Plusz az oxigénterápia a környezeti hatások által károsodott bőrt a 98%-os tisztaságú oxigénnel a sejteket megújítja. Tehát a bőr tömörebbé, élettel telibbé válik. Az eljárások kezelési ideje körülbelül egy órás mindössze, így egy kellemes munka előtti/közbeni/utáni programnak egyaránt nagyszerű lehet.

Ugye milyen rengeteg megoldás van bőröd szépítésére? Bízd rám bőröd és összeállítom a számodra legmegfelelőbb kezelési metódust!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top