Mit szükséges tenned a testi-lelki-szellemi egészségedért, harmóniádért?

Rendkívül fontos ez a hármas, hogy minél több időt tölts boldogan és minél kevesebbet rossz passzban. A következőkben megosztanék Veled 8+1 titkot, amellyel kialakíthatod a tudatos, harmonikus életed.

Nézz Önmagadba, fejlődj!

Olykor érdemes számot vetni miképpen, merre tart az életed, hogy meglásd a jó úton haladsz-e vagy esetleg letértél róla. Ezt mondjuk érzi az ember, mivel a belső iránytűd jelez mindaddig még ténylegesen figyelembe veszed. Sokat segíthet ebben a meditáció. Ülj le egy számodra kényelmes helyre, hunyd be a szemed és figyeld a gondolataid. Nézd meg milyen dolgok jönnek fel és elemezd ki, hogy miért is juthatott eszedbe?! Esetleg zavar az az adott esemény? Vagy nem oldottad még meg azt a szituációt? Mi lehet vele a dolgod? Ha ezeket a feladatokat felismerted, akkor kezdődik el a fejlődés!

Engedd el a sérelmeid!

Majd, ha megoldottad engedd el, mert itt jön létre a felfelé emelkedés. Elengeded, mert már nem szolgál, tovább lépsz, hogy egy következő szintre tudd emelni Magad. Miért nélkülözhetetlen a felfelé ívelő tendencia az életedben? Amiatt, mert olyan nincs, hogy stagnál az életünk vagy lefele vagy felfele megy!

Ebben az esetben, szerintem jobb, ha felfelé tart, nem igaz? Kérdezheted, de hogyan engedd el? Beszélj róla barátaidnak, direkt írtam, így mert a panaszkodással nem jutsz előre. Beszélj róla, mert így megoldásra találhat saját elméd is. Viszont, ha úgy érzed egyedül nem megy, szükséged van egy segítőre, akkor ne légy rest segítséget kérni.

Erre sok-sok megoldás elérhető már manapság, amely a probléma gyökeréig hatol és a tudatalattiból is kiszedi az elakadást. Ezzel kapcsolatban tudok eredményességet nyújtani számodra a Theta healing technikával.

Adj másoknak!

Abban az esetben, amikor már a sérelmeidet, haragodat, dühödet megoldottad vagy közösen megoldottuk, akkor létre jön a béke érzése. Ez az érzület egy hatalmas hálát hoz létre. Hálás leszel mindenért az életedben és ezt tovább adva a körülötted lévők is rájönnek, hogy mily szép az élet, mennyi csoda van benne. Eme érzelem terjed direkt és indirekt módon is, mert ezt árasztod Magadból. Érzelmi intelligenciád szélesebb körű lesz egyre jobban és jobban. Ezáltal sűrűbben jön a gondolat, hogy megsegíts másokat is, akár egy mondatoddal, törődéseddel, figyelmeddel.

Döntsd el, hogy mit akarsz!

Amikoris megszületett benned ez a kiegyensúlyozottság, a kellemes érzet, akkor tiszta gondolatokkal eltudsz indulni a céljaid felé! Kikristályosodik mi is a Te célod igazából, mi is az életed mozgatórugója. Ez egy fantasztikus érzés, mivel az életed ezután sokkal könnyebb lesz. Majd a problémák, amelyek eléd gördülnek már megoldandó feladatokká válnak.

Díjazd Magad!

Kulcsfontosságú, hogy minden előre lépésed után ajándékozd meg Magad, akár egy dicsérettel, egy finom étellel, egy programmal, amihez kedved támad. Ezáltal az Önmagadba vetett hited szilárdul, majd önbizalmad egyre erősebb lesz. Az önbizalmat folyamatosan szükséges építeni, mint minden másnál itt sincs olyan, hogy egyszer felépítetted és utána nincs vele dolog. Mindig kellenek a megerősítések.

Figyelj a gondolataidra!

Lényeges, hogy Magaddal és mással kapcsolatban is tudd meglátni, amikor elfogult vagy, esetleg túlságosan szigorú. Törekedj az egyensúlyra a lehető legjobb úton módon. Közösségi dolgokban kérd ki az illetékes véleményét is, hogy közös kompromisszum által születhessen meg az eredmény. Emellett nélkülözhetetlen, hogy a saját határaidat is megszabd és ezt figyelembe vedd!

Eddz rendszeresen!

Létfontosságú, hogy testedre is figyelmet szentelj, ne csak a gondolataidra. Számos jótékony hatása van a sportnak. Rendkívüli módon frissé, energikussá, egészségessé, feszültségmentessé és nem elhanyagolhatóan kitartóvá tesz. A mozgás során is a folyamatos előre haladás a cél párhuzamot vonva, mint életünkben is. Emellett emberi kapcsolatokat épít és szuper társas program.

Lépj utadra!

Elérkeztünk egy fontos lépéshez, amely nem más, mint az elindulás. Minden tevékenységet elkezdeni nehéz a többi már jön egymás után. Meríts Önmagadból és a körülötted lévők kiváló példájából erőt és elkötelezettséget. Keresd az olyan emberek társaságát, akik inspirálnak és a saját céljaidban ők előrébb haladnak. Ez rendkívül motiváló tud lenni, hogy mindig van fentebb és a fejlődés örök.

+ Ne add fel!

Ez egy fontos momentuma az életnek és minden tevékenységnek. Előfordul, hogy olykor kisebb lángon ég az ember, de lényeg, hogy csináld!

Sok-sok kitartást erőt kívánok a céljaidhoz, álmaidhoz, vágyaidhoz. Viszont, ha elakadásra bukkansz fordulj hozzám bizalommal!

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top