Test és lélek csomag

Ép testben ép lélek

Kozmetikai kezelés, mely által lelked újjászületik

Szeretnél jobb formába kerülni egy kozmetikai kezelés által? Arra vágysz, hogy ezt a hatást fenn tudd tartani hosszú ideig? Tetszene, ha egy kezelés révén lelki terhed is feloldódásra találna? Tudtad, hogy minden bőrhöz kötődő helyzetre van megoldás, csak a megfelelő eljárásra van szükséged?

Az összes bőrrel kapcsolatos állapot mögött egy helytelenül működő szervezet áll. Tovább fűzve a sort mindennemű helytelenül működő szervezet mögött egy meghibásodott öngyógyító rendszer van. Folytatólag mindenféle meghibásodott öngyógyító rendszer mögött egy sérült lélek létezik.

Három részből tevődik össze az útmutatás. Első rész a pránájáma (lélegzetszabályozás) gyakorlatából áll. Itt egy jobb és bal agyfélteke harmonizáló légzőgyakorlat során egy idilli, békés állapotba kerülünk és felkészülünk a következő szakaszra.

A soron lévő elem a Theta-healing kezelés, amely folyamán egy életterület blokkja feloldásra kerül, ezáltal a lélek fejlődik, tovább lép és megnyugszik. Ennek a folyamatnak a hatása már önmagában kiül az arcunkra, a tekintet, lágyabbá válik, az arc izmai ellazulnak, a bőr simábbá válik.

A harmadik alkotórésze a terápiának az elektrokozmetikai kezelés. Ezen keresztül a bőrtípusnak megfelelően kerül kiválasztásra az eljárás, így az arcbőr biológiai rendszerének támogatására is sor kerül, emellett folytatódik a szuper relaxálás.

Test lélek csomag

Ha elkezdesz Önmagadért tenni mi vár Rád?

Egy egészséges, kerek egész lélek. Az életteli lélek mellett egy szuperül működő öngyógyító rendszer található. Tested kirobbanó formába lesz és bőröd meseszéppé vált. Mindent összevetve kívül-belül erőre kap tested-lelked. Kisugárzásod mindenki megfogja érezni és Te is más szemmel fogsz tekinteni az emberekre.

Ha lelked jól van az életed minden területe áramlik és kiegyensúlyozott. Az Önvalóddal való találkozás során rájössz, hogy minden ember egy, a körülötted lévők minden tulajdonsága megtalálható benned valamilyen mértékben, ha nem így lenne nem lennének melletted.

A legnagyobb felismerés az, hogy minden ember tükör számunkra. A tükörben felbukkanó személyt mit gondolsz, hogy tudod megváltoztatni? Úgy, ha Te változol! Hidd el ez egy csodálatos megoldás lehet számodra is, hogy egy szebb, boldogabb, könnyebb életet élhess. Emellett nem azt ígérem, hogy nem lesznek újabb és újabb problémák, amelyek megoldásra várnak. Azt ígérem, hogy ezekre megoldandó feladatokként fogsz tekinteni.

Hogy érzed? Szeretnél mélyebben belelátni a saját életedbe? Vágysz arra, hogy tudatosan történjenek Veled a dolgok és ne csak sodródj? Vedd kezedbe az irányítást!

Test-lélek csomag ár

Pránájáma gyakorlat, Theta-healing, arckezelés

39.900 Ft / 120 perc

Scroll to Top