Szolgáltatások

Ismerd meg kozmetikai és lélekgyógyászati kezeléseimet

Arcfiatalítás

Hatékony, bőrtípusodnak megfelelő arcfiatalítási kezelések széles tárházával várlak. Ismerd meg, hogyan újulhatsz meg külsőleg és belsőleg már akár egyetlen kezelés által. Már egyetlen kezelés is látványos fiatalodást tud hozni.

Arcfiatalítás
Sminktetoválás

Sminktetoválás

Természethű, dús szemöldök, szemhéj és szájtetoválás fájdalom nélkül, mely során ismét magabiztos leszel a hétköznapokban. Lehetőség van elrontott tetoválás eltávolítására is a legfejlettebb technológiával.

Műszempilla

Hagyd magad elvarázsoni elbűvölő műszempillákkal. A személyes konzultáció alkalmával az egyéni szempilla adottágokat figyelembe vesszük, átbeszéljük, hogy mit szeretne reggelente a vendég a tükörben látni és hogy mi az, ami megvalósítható. Így a Gold Lashes 4D szempilla-építés a lehetőségek és az igények találkozsával valósul meg.

Műszempilla
SPA RF rádiófrekvenciás testkezelés

Testszobrászat

Testkezeléseinkkel a tudomány legmodernebb eszközeit felhasználva segítjük hozzá vendégeinket a kívánt eredmény eléréséhez. Módszereink fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül lehetőséget adnak a természetes formák megőrzésére.

Tartós szőrtelenítés

Tartós, végleges szőrtelenítés IPL villanófény techológia által, mely kezelések során kellemes hangulatban, gyorsan és fájdalommentesen szabadítalak meg a nemkívánt test és arcszőrzettől.

Theta Healing

Lélekgyógyászat

Az élet bármely területére változás hoz a Theta Healing. Legyen szó családi, munkahelyi, pénzügyi vagy párkapcsolati megoldandó feladatról. Személyes tapasztalataim alapján is könnyebben átsegít a nehéz időszakokon azáltal, hogy feloldásra, feldolgozásra kerül az adott szituáció és nem kerül az elnyomott tudatalatti süllyesztőjébe.

Test és Lélek csomag

Az összes bőrrel kapcsolatos állapot mögött egy helytelenül működő szervezet áll. Minden helytelenül működő szervezet mögött egy meghibásodott öngyógyító rendszer van, minden meghibásodott öngyógyító rendszer mögött egy sérült lélek létezik. Ismerd meg az egyetlen kozmetikai kezelést, mely feloldja lelki terheidet.

Hyaluron Pen ajakfeltöltés kezelés

Hyaluron Pen kezelés

Ránc és ajakfeltöltés egy forradalmian új, non-invazív eljárással, amely során egyenletesen elosztva, tűszúrás és fájdalom nélkül érjük el a kívánt hatást. Tartóssága bizonyított, hiszen egyetlen kezelés tartóssága 6-8 hónapig tart.

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - szombat: 07:00 - 21:00

Scroll to Top