Megjelentek az első szemkörnyéki-és száj körüli ráncaid? Nem tudod mit tegyél?

A három „x” környékén minden ember számára tudatosul, hogy az idő telik és ennek látható jelei is vannak. Ennek pozitív hatása, hogy a rengeteg élmény hatására bölcsebbekké, tapasztaltabbakká, kiegyensúlyozottabbakká válhatunk, ám ez meglátszik a bőrön is.

Emellett a test természetes folyamatainak köszönhetően lassabbá válnak bizonyos folyamatok, mint például a bőrben a kollagén termelődés. Viszont aggodalomra semmi ok, számos praktika van ezek kialakulásának késleltetésére, halványítására.

Kíváncsiak vagytok milyen otthoni praktikát vethettek be erre?

Ki hallott már az arctornáról? Ez ugyanolyan, mint a testünk izmait igénybe vett edzés, egy része csak kifejezetten az arc, szem, orr-ajak körüli részekre terjed ki. Leírok számotokra pár gyakorlatot, ezáltal a nyirokkeringésetek serken és fejlődik az arcizmotok.

Ez azt jelenti, hogy a szemalatti ödémák lentebb mennek, a tápanyag ellátás fokozódik. Továbbá e technika a bőr középső rétegében lévő kollagén rostokat stimulálja, így a bőr feszesebbé válik. Az első gyakorlat a szem körüli ráncok ellen és az ödémára kiváló. A gyakorlat neve a V-gyakorlat, mindkét középső ujjad tedd a szemöldököd közé, a mutató ujjad pedig a szem külső végéhez.

Majd nézz fel és le hatszor, tíz másodpercig pihenj. A második az orr-ajak barázdákra: kerekítsd a szád O betűre, majd a fogakat továbbra is elrejtve nevess. Tedd a mutatóujjad az álladra és fejed húzd hátra és mozgasd állkapcsod fel-le kétszer. Ezeket ismételd meg hatszor. Ez a kis torna heti hatszor 10 perccel ajánlott, bár kicsit soknak tűnhet, de hosszútávon megéri.

Továbbá tudom ajánlani a kozmetikai kezelések széles tárházát, amely megtalálható nálam . . .

Miért érdemes elektrokozmetikai gépek eljárásait használni hosszútávon?

A gépi kezelések által elérhetővé válik a bőr mély szövetrétegében lévő szint. A manuális kezelések során a bőr felső rétegében a felhámban dolgozunk. Az itt található réteg 28 naponta cserélődik, így ennek ápolása szükséges a vízháztartás miatt az otthoni eszközökkel. Azonban a tartós eredményekért a bőr középső rétegében érdemes dolgozni.

Egy kellemes arc-nyak-dekoltázsmasszázs során, akár a felhám-irharéteg részét is érinthetjük. Viszont az irharéteg teljes érintéséért az elektrokozmetikai kezelések elengedhetetlenek. A következőkben felsorolt kezelések mind-mind segíthetnek számodra, ha szeretnéd fiatalosan tartani bőröd.

A rádiófrekvenciás eljárás a bőr feszesítésért, a mezoterápia a sejtszintű hatóanyag pótlásáért, a kollagénindukciós terápia a rostok újra termelődéséért, a LED-maszk a fényterápiás kezelésekért, az oxigénterápia a bőrtömörségért felelős.

Ezek után felmerült benned, hogy Neked melyik kezelés is ajánlott? Nyugodj meg nem kell eldöntened! Gyere el egyéni konzultációra, hogy diagnosztizáljam bőröd, majd összeállítsak számodra egy kezelési tervet.

Miért fontos, hogy legyen egyéni kezelési metodikád?

Az összes páciens bőre eltérő ugyanúgy, mint az emberek személyisége sem lehet pontosan egyforma. Az eljárások sorrendje, az ehhez felhasznált mono hatóanyagok, koktélok eltérőek lehetnek.

Kezelési menetrend:

  • Letisztítás,
  • Tonizálás,
  • Arcradírozás vagy bőrcsiszolás,
  • Bőrfertőtlenítés vió készülékkel,
  • A kiválasztott gépi kezelés bőrtípusnak megfelelő hatóanyag kombinációval,
  • Befejező krém felhelyezése.

Kezelés ideje: 50 perc

Régóta gondolkozol, hogy elkezd az arcod professzionális krémekkel, illetve gépekkel ápolni. Látod, hogy szüksége lenne arcbőrödnek egy magasabb szintű kezelésre, ám nem tudod melyik lenne a legjobb? Válaszd ki a számodra szimpatikus helyet, időt, szakembert és kezdj el tenni Magadért!

A hétköznapok forgatagában állj meg egy pillanatra és relaxálj és élvezd a gyümölcsét a nap, nap után folytatódó munkádnak!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top