Rólam

Ismerd meg munkásságom és szakmai filozófiám

Lantos Mónika kozmetikus, lélekgyógyász

Lantos Mónika vagyok, kozmetikus és lélekgyógyász

Látogass el hozzám, ha külsőleg, ugyanakkor belsőleg is újjá szeretnél születni, mert a szÉPség valóban belülről fakad! Célom, hogy összhangba kerülj Önmagaddal a kezeléseim által. Nélkülözhetetlennek tartom a hivatásom során a szakmai-és mentális továbbképzéseket, tanfolyamokat. Nálam nagy hangsúlyt kapnak Vendégeim kérdései, kérései, élethelyzetei és arra törekszem, hogy személyre szabottan a legmegfelelőbb megoldást nyújtsam számukra. Budapesten egyetlen komplexen kozmetikai kezeléssel összefont szépítő, fiatalító Theta healing terápiával foglalkozom, amely a mély lelki szinten lévő különleges kisugárzást a felszínre hozza.

Sok évvel ezelőtt, már 16 évesen tudtam, hogy a kozmetikus szakma elsajátítása felé szeretnék majd orientálódni. A kozmetikus képzést szülőföldemtől nem messze, a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola nappali tagozatán kezdtem el és egyre jobban és jobban belopta magát a szívembe ez a rendkívül nagy felelőséggel bíró terület. Az iskola befejeztével pedig hivatásommá vált és életfeladatom előszobájává, e gyönyörű kozmetikus szakma. A nagybetűs életbe lépve munkám mellett a gyógyszertári-asszisztensi szakma megszerzésével bővítettem az emberi szervezettel, az egészséges életmóddal, a bőrápolással kapcsolatos tudásom. A kozmetikai ágazatok terén nélkülözhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést, továbbképzést.

A tanfolyamok által számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: mikrodermabráziós-bőrmegújítás, tűs-és tű nélküli mezoterápiás, rádiófrekvenciás, LED-maszkos, Oxigénterápiás- bőrfiatalítás, kavitációs ultrahang, gépi nyirokmasszázs- végleges zsírbontás, tartós szőrtelenítés, Hyaluron- Pen- ajak-és ránc feltöltés. Továbbá a sminktetoválás művészetét szintén nagy előszeretettel gyakorlom és a műszempilla applikáció ugyancsak szerepel repertoáromban. Az évek teltével rengeteget tanultam a munkám során az emberekről és persze önmagamról, valamint gyermekkori álmom is valóra vált, mert a Vendégeim „pszichológusa” lettem a szó legnemesebb értelmében. Négy évvel ezelőtt elsajátítottam a Reiki gyógyítást, amely az alternatív gyógyászat egyik alappillére. Továbbá a Theta healing technika, mi több az Acces bars blokk-és traumaoldó, felszabadító eljárások ismeretét tanultam ki.

Az évek alatt megannyi történetet, élethelyzetet hallgattam végig és éltem át a saját életemben szintúgy. Mindent összevetve életem hivatása abszolút kiteljesedett a lélekgyógyászat és a kozmetika által. Célom, hogy teljekörű segítséget nyújtsak és hasznos tanácsokat adjak Vendégeimnek. Hivatásom a Vendégeim elégedettsége teszi teljessé. Szakmai- és mentális felkészültségem növelése érdekében tudásom szüntelen fejlesztésére törekszem kozmetikai- érzelmi intelligencia előadások, workshoppok, tanfolyamok és továbbképzések keretein belül. A munkám sikere az emberek testi-lelki szépségének megőrzésében rejlik. Szemük örömteli csillogása az én örömöm.

Várlak sok-sok szeretettel, ha lélekgyógyász-kozmetikust keresel!

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - szombat: 07:00 - 21:00

Scroll to Top