Rádiófrekvenciás kezelés a ráncokkal szemben

Miért alakulnak ki a ráncok?

Élettani szempontból a nem megfelelő életmód, a kevés mozgás, az ülőmunka, a rendszertelen étkezés, a friss levegő hiánya miatt. Korunk jellemzője, hogy a munkahelyeink nagy része a gép előtt ülve, mozgás nélkül történik. Ez ellen érdemes tenned tornával, kirándulással vagy gyógymasszázzsal.

Kifejezetten a gyógymasszázs a mélyizmokat dolgozza át, így ez egy passzív mozgásnak számít, ezenfelül kellemes kikapcsolódás. Az étkezés témáján belül fontos, hogy mit eszünk és milyen időbeosztással. Tudtad, hogy minden energia központnak van működését segítő étel, amelyet érdemes fogyasztani, hogy jól szuperáljon? Érdemes otthon elkészített ételeket fogyasztanod, amelyeket saját ízlés szerint, saját testi igényeid által és gondos odafigyeléssel tudsz megcsinálni.

A levegő minőségével kapcsolatban pedig olyan módon tehetsz, hogy sokat jársz a természetbe, amikor a szabadidőd engedni. Emellett rendszeresen tisztítsd le a bőröd reggel és este a megfelelő professzionális termékekkel. Továbbá az Oxigénterápiás géppel is hatalmas segítséget nyújthatsz bőrödnek, amely 98%-os oxigént bocsájt a bőrre, így a felhám sejtjei újjáélednek, a bőr tömörebbé, élettel telibbé válik.

Ugye, már az életmódoddal milyen rengeteg mindent tudsz tenni a bőrödért? Viszont folytatom tovább a biológiai részével. A bőr 3 rétegből áll a kozmetikusok a felhámmal és az irharéteggel foglalkoznak. A felhám szó alatt a bőrfelszínt értem, ezt a részt éri a legtöbb külső hatás. Itt rakódnak meg a szennyeződések és emiatt fontos a rendszeres kozmetikai arctisztítás, hogy a mitesszerek és pattanások a múlttá váljanak. Ezt a réteget otthoni ápolással szükséges támogatni, amely a reggeli-esti letisztításból, heti kétszeri arcradírozásból és esti-reggeli krémezésből áll.

Továbbá az irharéteg a bőr középső szintjét jelenti, ahol elhelyezkednek a ráncok szempontjából nézve a kollagén-elasztin rostok. Az idő előre haladtával a kollagén elasztin rostok termelődése egyre-egyre lassul, azáltal alakulnak ki a ráncok. A bőr petyhüdté, rugalmatlanná, először felszíni majd mélyrétegi vízhiányossá válik.

Ez ellen úgy tudsz tenni, hogy 25 éves kor környékén, már elkezdesz tenni a bőröd folyamatos stimulálásáért. Ha később válik fontossá, hogy fiatalos maradjon a bőröd, 30-40-50+ évesen sincs elkésve a tudatos bőrápolás. Nincs olyan dolog, ami késő lenne, minden épp idejében van.

Ezután kérdezheted, de mi a megoldás?

Az egyik rendkívüli hatással bíró kezelés a rádiófrekvenciás eljárás, amely során egy 100%-os orvosi tisztaságú anyagot juttatok be a bőr mélyebb rétegeiben és a kollagén-elasztin állományt támogatom a rádiófrekvenciával. Minden esetben egy kúrakezelést szoktam ajánlani, amely 6 alkalomból áll. Az eljárás alatt a bőröd rövid idő elteltével, hatalmas impulzust kap és a ráncaid kisimulnak, az arcod fényét visszakapod és mindenki csak arra fog felfigyelni, hogy hétről hétre egyre fiatalabb vagy. A teljesség igényét figyelembe véve az is fontos, hogy ezt a szuper hatást fent tartsd. Ugye, ha formába hozod magad a mozgás által utána sem szabad abbahagyni, mert a kilók visszaszöknek?! Így 2-3 hetente egy fenntartó kezelést, otthoni ápolást ajánlok, amely által mindig sugárzó, fiatalos bőröd lehet.

Kezelés menete:

-Letisztítás,

-Radírozás,

-Tonizálás,

– Felhelyezésre kerül a bőrtípusnak megfelelő 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyag,

– Majd elkezdődik a rádiófrekvenciás kezelés,

– Befejező krém felhelyezése.

Ideje: 50 perc

Ugye kedvet kaptál Te is? Ne halogasd a jövőhétre, tégy önmagadért ma!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

0630/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top