Oxigénterápia a környezeti hatások miatt kialakult bőrkárosodások ellen

Tudtad?

A földet körülvevő gázok 21%-át teszi ki az oxigén, 78%-át a nitrogén, az 1%-át pedig egyéb gázok. A nitrogén a szervezetünk három tömegszázalékát alkotja, ezzel az oxigén, a nitrogén és a szén után a negyedik leggyakoribb elem a testben. Ugyanakkor az oxigén nélkülözhetetlen része az életünknek.

A testünk felépítése abban az esetben tud kiegyensúlyozottan, egészségesen működni, ha elegendő mennyiségű oxigént kap. Hiányában az anyagcsere zavar léphet fel, sebesebben halnak el a sejtek és lassabbá válik a szövetek regenerálódása. Sajnálatos módon napjainkban a fent említett 21%-os oxigén tartalom a levegőben nem található meg a szennyezett, nagy városokban, mindössze körülbelül csak 18%-ban.

Emellett szinte minden tevékenységet ülve egy zárt térben végzünk, kevesebbet mozgunk, és ezek szintúgy a szervezet oxigén ellátottságának csökkenéséhez vezet. Nagyszerű megoldása lehetne ennek egy hétvégi természetben lévő kikapcsolódás, ám ez az állapot levertséget, energia hiányt eredményez, így a hétvégi kirándulásnak is lőttek.

Viszont . . . nincs minden veszve!

Igaz, hogy a környezet szennyezés, a kipufogó gáz, az elektroszmog, az UV- sugárzás egyre rontja a bőr oxigén ellátottságát. Emellett a bőrsejtek aktivitása csökken, a bőr fakóbbá, tónusát vesztetté válik, s megjelennek a bőr öregedésének első jelei.

De van megoldás!

Szerencsére mai modern technológiáknak köszönhetően a kozmetikai kezelések során is lehetőséget kap a Vendég, hogy ezt a folyamatot visszaállítsa egy felemelően kellemes kezelés által. Ekkor a bőrbe 98%-os tisztaságú oxigén kerül, tehát a kollagén-elasztin termelődés fokozódik, a bőr színe ragyogó lesz és fertőtleníti a bőrfelszínt.

Az oxigén megköti a bőrben lévő szabad gyököket, ily módon meggátolja az általuk okozott bőrkárosodást. Hatására javulnak a sejtfunkciók, felgyorsul a sejtmegújulás és kisimulnak a mimikai barázdák.

A bőr helyreállító oxigénterápia

A kezelést több módon is igénybe lehet venni, amely nem más, mint az oxigénbúra és az OXYJET eljárás.  Az oxigénbúra egyben a tüdőt is tisztítja, nyugtatja, így asztmások esetben kiváló kezelés. Ezenkívül az eljárás során magas koncentrációjú fito peptid kerül a bőrre a 98%-os oxigén mellett, ami által revitalizált, energetizált bőr alakul ki. Itt egy kiváló relaxálást is átélhet, mintha egy tisztáson feküdne a szabad ég alatt.

Az OXYJET típus szintén 100%-os tisztaságú növényi hatóanyagot tartalmaz, ellenben itt kezelés alatt 2 bar nyomású vérbőségfokozó technológiájú érzettel lesz gazdagabb a Vendég.

Ez egy igazi aktív kezelés, amely során a Vendég érzi, látja a kezelés hatását. Az oxigénterápia után még napokig kitart a hatás, amely során kisimult, ragyogó, üde bőrkép tekint vissza a tükörből. A kezelést kúrában ajánlom, hogy tömény hatást kapjon a bőr, amely által fellélegezhet. Az eljárást tudom ajánlani jeles események előtt is.

Kezelés menete:

-Letisztítás,

-Radírozás,

-Tonizálás,

– Bőr fertőtlenítés vió készülékkel,

– Felhelyezésre kerül a bőrtípusnak megfelelő 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyag,

– Majd elkezdődik az oxigénterápia,

– Bőr fertőtlenítés vió készülékkel,

– Befejező krém felhelyezése.

Kezelés ideje: 50 perc

Megsúgom, hogy a hatalmas Celebek is ezt a kezelést használják, amikor kirobbanó bőrre vágynak és nem az alapozóval akarják eltakarni bőrhibájukat.

Te mikor szeretnél jönni egy ilyen fantasztikus kezelésre?

Bejelentkezés

Lantos Mónika

0630/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top