Miért használj otthon professzionális terméket?

Hallottad már a Trabant és a Ferrari hasonlatot? Valahogy így tudnám jellemezni a professzionális termékeket, amelyeket a kozmetikában használunk és a nem professzionális készítményeket. Jelen cikkben direkt nem jelölök meg márkákat, mivel a bejegyzés célja nem a különböző kozmetikumok kiemelése, illetve lealacsonyítása.

Sokkal inkább, hogy Te is, mint Vendég betekintést nyerhess a „kulissza titkokba”. 

Miért válassz professzionális terméket?

Először is magas hatóanyag tartalmi szempontból ajánlanám a kozmetikában használatos készítményeket. Egy arcdiagnosztizálás során részletesen felmérem arcbőröd típusát. Itt számításba veszem, hogy milyen mértékben látható a vízhiány, a zsírhiány, a rugalmatlanság. Megérdeklődöm, hogy a hétköznapokban milyen bőrérzeteket tapasztalsz.

Emellett van-e esetleg valamilyen érzékenységed, allergiád. A felmérés után Vendégeim számára egy ajándék termék mintát ajándékozok, amelyet több napon keresztül tud „megkóstolni” és használni. Majd a visszajelzés alapján megrendelem. Ugyanis a kozmetikusok által használt készítmények, csakis szakmabélieknek elérhető.

A kozmetikában én az úgy nevezett kabin kiszerelést, azaz a nagy kiszerelést használom. Ám a gyártó a kedves Vendégek számára is készít lakossági csomagolásokat a tökéletes bőrápolás kiegészítéséért. Lényeges, hogy a kozmetikai kezelések mellett a hétköznapokban is támogasd bőröd a hosszantartó hatás fenntartásáért. Így lesz kerek és egész a kiváló arcápolási metódus.

Ajánlok pár tippet, hogy milyen szempontok alapján válassz terméket . . .

A következő javaslatok persze az én filozófiám által kidolgozott nézőpontok. Elsőként kérd ki egy szakember segítségét. Másodsorban elengedhetetlen a biztos forrás, azaz a termékről való bizonyosság, hogy valóban hiteles. Harmadsorban mennyire volt komfortos bőrödnek a kipróbált termék, mert manapság már minden készítményhez kapcsolódik egy „kóstoló”, így megismerheted.

Továbbá sarkalatos pontja az is a termék választásnak, hogy ár-érték aranyában mennyire éri meg. Azt tudom javallni, hogy az árra úgy tekintsetek professzionális terméknél, mint 10-12 hónapos adag. Tegyük fel egy komplett otthoni bőrápolási csomag mondjuk 40.000 Ft, leosztva ez havi 3.333 Ft, napra lebontva 111 Ft. Mit gondolsz ennyit megérdemel a bőröd, napi 111 Ft-ot? Szerintem igen, mindenképp. Emellett lényeges, hogy a megvásárolt termék használatához kérj útmutatót.

Egyértelműnek tűnhet, hogy hogyan is kell használni . . . felkenem és kész, ugye? Viszont az egyszeri adagok felhasználásáról kérdezd ki az illetékest, illetve az otthon ápolási termékek sorrendjéről is tájékozódj. Hangsúlyos, hogy nem a mennyiség a mérvadó, hanem a gyártmány milyensége, azaz annál nem lesz jobb a hatása, ha több kerül a bőrre.

Sőt, kellemetlen bőrérzetet kölcsönözhet, ha túl sok. Ráadásul a természetessége is elengedhetetlen a termék összetételénél. Sokféle hatóanyaggal el lehet érni hatást. Véleményem szerint érdemes a mai széles palettának köszönhetően olyat választani, ami valóban szuper bőrödnek és természetes. Ugyanakkor az állatvédelem sem elhanyagolható, határozz az állatkísérletektől mentes termékek mellett! Kis odafigyelés Neked, nagy hatással bíró elv a Világnak!

Utolsó álláspontom átadása során szeretném azt a téveszmét is eloszlatni miszerint „ha korán kezded el a kozmetikumok használatát, akkor hozzászokik a bőröm” című gondolatot egy példával. Mit gondolsz, melyik elvet érdemes követni? Például egészségesen táplálkozni folyamatosan vagy akkor elkezdni, amikor már nagy a baj? Szerintem a rendszeres tudatosság az elengedhetetlen és persze a MÉRTÉK ugyanúgy, mert nem kell túlzásba vinni sem!

Légy következetes a bőrápolásban is és mindenben! Találd meg a Hozzád legjobban illő terméket és tégy bőrödért! Mi több ezáltal a fiatalos külsődet is megtarthatod!

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top