Mezoterápia a sejtszintű, mélyrétegi mosoly barázdák feltöltéséért

Miért is fontos a mosoly?

Ez a legkellemesebb relaxációs gyakorlat. Mosolygás közben beindul a szervezetben az endorfin és a szerotonin hormon termelődése, az úgy nevezett „boldogság hormonok” készítése. Így a stressz elillan pillanatok alatt és a körülötted lévőknek is sokkal-sokkal jobb lesz a hangulata azáltal, hogy a kortizol és a dipamin hormon kevésbe sokszorosítódik.

Emellett, ha fáj valamid, akkor egy szempillantás alatt elveszi a figyelmed róla. A mosoly méregteleníti a szervezetet és erősíti az immunrendszert. Egyetlen fogvillantás után elindul a testben a vírusirtó falósejtek és az antitestek termelődése. Sőt vérnyomás csökkentésre is kiváló praktika, mivel a szervezet megnyugszik, így a stressz faktor is alább kúszik. A nevetés nem utolsó sorban fiatalítja az ember tekintetét, mivel pozitívabbá válik a kisugárzás.

Fiatalodj a mezoterápiával kacagva! Mi is az a mezoterápia és hogyan hat a bőrre?

Sokan kutatták már a mosoly anatómiáját és arra jöttek rá, hogy aki igazán őszintén, szívből nevet annak a szemkörüli izmai is beindulnak. Így, ha nemcsak a szád környékén lévő ráncok zavarnak, akkor kiváló megoldás számodra a mezoterápia.

A hatásmechanizmusa abban rejlik, hogy a bőrben lévő sejtmembránok megnyitásra kerülnek. Így a bőr mélyebb rétegeibe 100%-os tisztaságú hatóanyag kerül be bőrtípusnak megfelelően. A hatóanyag, amelyet használok olyan alkotóelemeket tartalmaz, amik a szervezetben fellelhetőek és maximálisan fito eredetűek. A kezelések alkalmával úgy nevezett hatóanyag koktélokat használok, amely 2-3 komponensből épül fel, hogy több oldalról legyen támogatva a bőr.

Az irharétegig hatol az elektroporézis, amelynek azért van nagy jelentősége, mert itt helyezkednek el a kollagén rostok. A kollagén rostok termelődése az idő előrehaladtával csökken és ezért fontos, hogy ezt a réteget ápoljuk. Ennek a kezelésnek köszönhetően feszesebbé, rugalmasabbá, tündöklőbbé válik a bőr.

A kezelést randi kezelésnek is szoktam nevezni, mert egy kezelés is igen látványos változást okoz. Viszont a tartósság érdekében egy hat alkalomból álló kúrát szoktam ajánlani Vendégeimnek. Ez a szépészeti eljárás rendkívülien biztonságos, kellemes, fájdalom-és allergiamentes.

Kezelés menete:

-Letisztítás,

-Radírozás,

-Tonizálás,

– Felhelyezésre kerül a bőrtípusnak megfelelő 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyag,

– Majd elkezdődik a mezoterápiás kezelés,

– Befejező krém felhelyezése.

Kezelés ideje: 50 perc

Egy szó, mint száz a mosoly egy évezredekre visszanyúló természetes ősi szokás, amellyel képes az ember gyógyítani Önmagát és másokat. Szerencsére van megoldás a mosoly barázdák halványítására is, így nevess, szeress, higgy mindennap!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

0630/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top