LED-maszk az ápolt, hidratált bőrért

Mit is jelent a hidratáltság és miért fontos?

A bőr hidratáltságáért felelős az NMF, azaz a nedvesség megkötő faktor. Az NMF normál működése során a bőröd tapintása bársonyos, nem húzódik, feszül és hámlik korpázóan. Emellett nincsenek mély mimikai barázdák a homlok-szem-száj területén. Amennyiben ezek az állítások nem állják meg a helyüket a Te esetben, akkor vízhiányos az arcbőröd. Mindemellett kétféle vízhiányos bőr létezik, azonban nem állnak messze egymástól. Létezik a felszíni vízhiányos bőr és a mélyrétegi vízhiányos bőr. A felszíni vízhiányos bőr a húszas években alakul ki, a mélyrétegi vízhiány pedig a kor előrehaladtával 35-től felfele, persze ez életmódtól függően változhat. A bőr hidratáltságának fontossága abban rejlik, hogy ne alakuljanak túl korán ki a ráncok. Illetve elérjük azt, hogy a meglévő ráncok halványabbá váljanak. Nyilvánvalóan ennek érdekében egy folyamatos mélyreható kezelést kell folytatni az otthoni ápolás mellett.

A LED-maszk hogyan gyakorol hatást a bőrre?

A LED maszk rendkívül modern technikája által akadály nélkül, sejt szintű szövet stimuláció megy végbe a bőrben. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelődés és a bőr feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. Egyébként a maszk fantasztikusan kialakított színterápiájának köszönhetően több bőrprobléma szintúgy kezelhető.  A piros fénye a maszknak az öregedési folyamatokat lassítja le, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. A zöld fény a gyulladás csökkentés miatt akár rosacea-s bőrre, a szem körüli karikák halványítására, az ödéma csökkentésére egyenesen kiváló. A kék szín hatására az akne (pattanás) problémák remek praktikája, mivel mattítja a zsíros bőrt. Ugyanakkor bőrtípusnak megfelelően 100%-os tisztaságú orvosi hatóanyagot alkalmazok, hogy a kezelés még inkább bőr specifikusabbá váljon.

A kezelés menete:

-Letisztítás,

-Radírozás,

-Tonizálás,

– Felhelyezésre kerül a bőrtípusnak megfelelő 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyag,

– Majd elkezdődik a LED-maszkos kezelés,

– Befejező krém felhelyezése.

Kezelési idő: 50 perc

Mit szólsz? Tetszene a kezelés? Szeretnél egy jóízűt relaxálni és közben meseszéppé varázsolni bőröd? Hidratáld bőröd az időjárási viszontagságoknak megfelelően!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top