Kollagén indukciós terápia a bombasztikus arcfiatalításért

Szeretnéd, hogy meséljek bővebben a kollagén szerepéről bőrünk aspektusából?

A válaszod ezek szerint igen. A bőr biológiai értelmében három réteget különböztetünk meg, a bőralját, az irharéteget és a felhámot. A kollagénrost a bőr középső irharétegében található meg. A kollagén rostok felelősek a bőr rugalmasságáért, feszességéért.

Viszont az idő előrehaladtával 25 éves kortól a kollagén termelődés elkezd lassulni és emiatt alakulnak ki a ráncok. A lefelé tendáló mérőjét a bőrnek okozhatja a környezeti hatások, a túlzott napozás, a szennyeződés, az alkohol, a dohányzás, az egészségtelen táplálkozás, a stressz stb. Viszont emiatt, ne kezdj el idegeskedni, mert van megoldás az állapot fenntartására, az arcbőr fiatalítására és persze a mimikai barázdák későbbi kialakulására, azaz a prevencióra.

Gondolom már a megoldásra vágytok . . .

A megoldás nem más, mint a kollagén indukciós terápia. Az eljárás során folyamatosan mélyülő tű hosszal dolgozom, amelynek a fokozatosság elve jelentős, hogy hozzászokjon a bőr és a Vendég is a kezeléshez. A kezelés 0.5 milliméterrel  kezdődik és bőrtípusnak megfelelően, akár 1,5 milliméterig terjed. E mikrotűs technika a kollagén-elasztin rostokat stimulálja.

A nagyon vékony tűk utat törnek a bőr mélyebb részébe, ahol megsebzik a rostokat. Ezáltal egy nagyon finom seb keletkezik a rostokon, ami a sebgyógyító folyamatokat előidézi. Ezáltal a rostok összehúzódnak, így a bőr feszesebbé és kisimultabbá válik. Emellett ezeken a megnyitott csatornákon keresztül egy 100%-os tisztaságú bőrtípusnak megfelelő hatóanyag koktélt juttatok meg a bőrbe, hogy még kiemelkedőbb és tartósabb eredményt érjek el.

A bőrfelszínen bőrpír jelentkezik, ám ez hamar elmúlik. A kezelést kúraszerűen szoktam ajánlani, amely 6 alkalom és az eljárások között 7-10 nap ajánlott, hogy elteljen. A kezelés nem okoz nagymértékű kellemetlenséget, ellenben életteli, ámulatba ejtő, ragyogó bőrt kölcsönöz Vendégeim számára.

Kezelés menete:

-Letisztítás,

-Radírozás,

-Tonizálás,

– Bőr fertőtlenítés vió készülékkel,

– Felhelyezésre kerül a bőrtípusnak megfelelő 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyag,

– Majd elkezdődik a kollagén indukciós kezelés,

– Bőr fertőtlenítés vió készülékkel,

– Befejező krém felhelyezése.

Kezelés ideje: 50 perc

Építsd be az életedbe a folyamatos professzionális bőrápolást, hogy ragyogó legyen arcbőröd és ezáltal Te is! Ne feledd egy professzionális arckrém használata szuper kiegészítése lehet a bőrfelszínnek és a kozmetikai kezelésnek.

Viszont a kollagén rostok a középső rétegben helyezkednek el, így fontos a stimulálásuk, hogy hosszan tartó legyen az eredmény.

Bejelentkezés

Lantos Mónika

0630/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top