Úgy érzed nem lélegzik bőröd? Emellett száraz, fakó a színe? Újítsd meg gyémántfejes bőrcsiszolással!

Amennyiben ezekkel a tünetekkel rendelkezel, ideje tenned a bőröd komfortosabb érzetéért és a Te közérzetedért. Gondolj bele, hogy megtudja nehezíteni életedet, ha fáj valamid vagy nem érzed magad jól, kicsit rosszabb a kedved és ezáltal nem érzed magad toppon lelkileg sem. A kozmetikai kezelés nálam sokkal több annál, minthogy kizárólag egy elektrokozmetikai kezelés.

Te is rendelkezel olyan bőrhibákkal, amit legszívesebben eltávolíttatnál?

Vegyünk pár példát ezekre: ott vannak ugye a kamaszkori hatalmas, gyulladt, sebes aknék hegei, amelyet számtalanszor az „otthoni ápolás” okozott. Abban az esetben, ha nem megfelelően voltak eltávolítva a mitesszerek, majd fertőtlenítve, összehúzva kialakultak bizony tág pórusok is. A napozás során egyrészt a bőr felső hámrétege megvastagodik, mivel a természetes védelmi funkciója a bőrnek beindul.

Ugyanakkor a napsugárzás fényvédelem hiányában pigment foltokat is kialakíthat a bőrbe, amelyek sok esetben zavarják az adott személyt. Ahogy telnek az évek kialakulnak a homlok-szem-száj körüli felszíni (majd mélyrétegi) barázdák szintúgy, amelyek eltüntetése megint csak feladattá válik.

Összegezve rengeteg szépséghibára ad lehetőséget a bőrcsiszolás szimplán, csak élni kell vele egy szakember révén.

Mit is tartalmaz egy gyémántfejes bőrcsiszolás nálam?

 A Vendégeim személyre szabott kezelési tervet kapnak tőlem, amit egy alapos bőrdiagnosztika előz meg. Emellett az eljárás során nem csak a bőr töltődik fel, hanem a Vendégek lelke is megújul, akár a bőrük, a mikrodermabrázió által. Itt a mértékletesség elvét alkalmazva egyre erősebb gyémántfejet használok. Ezáltal elkezdődik a mélyhámlasztás, ebből kifolyólag a kezelés több alkalmat vesz igénybe.

A bőrcsiszolás a bőr természetes tulajdonságát használja ki, azaz a természetes hámlást, leválást elhalt szaruréteg eltávolítását. Az eljárás a bőr felső rétegében dolgozik, azaz a felhámban. A technológia egyaránt nagyszerű megoldása a pigmentfoltok eltávolítására, amelyet az UV sugárzás, a terhességi pigmentálódás, az arcon keletkező sebek vagy az időskori foltok okoznak.

Emellett kiváló megoldása az arcon kialakult hegek halványítására. Illetve, ha problémás bőrre rendelkezel, akkor a tág pórusaidat is nagy eredménnyel lehet a mikrodermabrázióval kezelni. Sőt a szarkalábak halványítására is alkalmas és egy feltöltő kozmetikai kezeléssel egyetemben tökéletes anti-aging terápia.

A kúra hat alkalmat vesz igénybe, amely által a bőr üdévé, élettel telivé, hidratálttá válik és nem utolsó sorban rendkívül biztonságos és steril a kezelés.

Kezelés menete:

  • Letisztítás,
  • Tonizálás,
  • Bőrfertőtlenítés vió készülékkel,
  • Gyémántfejes bőrcsiszolás,
  • Választhatóan gépi kezelés vagy arcpakolás,
  • Befejező krém felhelyezése.

Kezelés ideje: 50 perc

Újulj meg Te is, mert minden nap egy új lehetőség . . . arra (is), hogy bejelentkezz hozzám és tegyél a bőröd szépségéért!

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top