Szeretnél egy természetes eljárással egy óra alatt megfiatalodni?

Ki ne szeretne, ugye?  A mai túlhajszolt napjainkban számos Vendégem az idővel küzd. Ám a szokásos napi teendők keresztül húzzák a vágyaikat, mint például a rendszeres kozmetikai kezelések igénybevétele. Ennek kapcsán egy forradalmian új eljárással egy kezelés, akár 6-8 hónapra eltünteti a mély barázdákat. Viszont ez nem azt jelenti, hogy a felhám ápolása elhanyagolható.

Emellett a kezelés nem akadályoz meg más kozmetikai eljárást. E kezelés minden elfoglalt Nő és Férfi álma, aki bizony a kor előrehaladtával már szembesült a tükörből visszatekintve, igaz?

Mi is lenne ez a kezelés?

A Hyaluron Pen ajak- és ráncfeltöltés, amely tű nélkül orvosi hyaluronsavval történik és minimum 6-8 hónapig tartós ránctalanítást nyújt.

Röviden és tömören miről is szól a kezelés?

Egy forradalmian új, non-invazív eljárásról, amely során tűszúrás nélkül érjük el a kívánt hatást. A kezelés alkalmával a Hyaluron Pen nagy nyomás hatására keresztkötésű hyaluronsavat juttat a bőr retikuláris rétegébe, egy apró ponton keresztül. KIEMELTEN fontos megemlíteni, hogy pontosan ugyanolyan hyaluronsav kerül felhasználásra, mint a tűszúrásos opciónál, amelyet az orvosok végeznek. 

A Hyaluron Pen és a hyaluronsav EU Certifikációval rendelkezik, így maximálisan megbízható és biztonságos az eljárás.

Hogyan épül fel a Hyaluron Pen kezelés metodikája?

Az első lépésként egy konzultáció során megbeszélésre kerül a kezelési terület. Továbbá megállapítom az eljáráshoz szükségletes hyaluronsav mennyiséget. Majd a kezelés időpontját leegyeztetjük és a kezelés 20%-a kifizetésre kerül.

Kezelési menetrend:

 • a bőr letisztítása, lefertőtlenítése,
 • a kezelt terület érzéstelenítése,
 • a keresztkötésű hyaluronsav bekerülése a bőrbe,
 • a bőr fertőtlenítése.

Miért pont a Hyaluron Pen kezelést válaszd?

 • egyenletesebb hyaluronsav eloszlás a bőr mélyebb rétegeiben,
 • a hyaluronsav létfontosságú a kollagén megújulásához, termelődéséhez,
 • ellenőrzött anyag és eszköz, amely hozzájárul a biztonságos kezeléshez,
 • a felhasznált töltőanyag megegyezik az orvosok által alkalmazott hyaluronsavval,
 • a kezelés után nyugodtan folytatható a megszokott kerékvágás,
 • NINCS tűszúrás és kellemetlen fájdalomérzet,
 • egy kezelés akár 6-8 hónap tartósságú is lehet,
 • az eljárás hatása teljes mértékben TERMÉSZETES!

Milyen otthoni ápolás tanácsolt?

A napi bőrápolási rutin, amely reggeli és az esti arcletisztítást, krémezést tartalmazza, heti kétszeri arcradírozással. Ennek jelentősége abban rejlik, hogy a bőrfelszínre került levegő általi szennyeződések eltávolításra kerüljenek.

Emellett fontos, hogy a kiválasztórendszer által kidolgozott méreganyagoktól megtisztítsuk a bőrt arclemosóval. Ehhez segítséget nyújtok és a megfelelő professzionális terméket ajánlom.

A kozmetikum a Vagheggi termékcsaládból kerül meghatározásra, mivel a kozmetikában is ezt a prémium terméket használom. Továbbá lényeges, hogy a napi minimum két liter folyadékot fogyasszon a Vendég a megfelelő hidratáláshoz.

A szép, egészséges, tiszta bőr érdekében ajánlatos a káros szenvedélyek elhagyása, mint például a dohányzás, alkohol fogyasztás. Ezenfelül az egészséges táplálkozás is javasolt, hogy belülről a táplálékok által is támogatva legyen a „kültakarónk”.

A HYALURON PEN kezelés árai:

 • 0,5 ml hyaluronsav: 39.900 Ft
 • 1 ml hyaluronsav: 59.900 Ft
 • 1,5 ml hyaluronsav: 89.900 Ft

AJÁNLAT!

Ha barátnőddel, Anyukáddal, testvéreddel együtt veszed igénybe a kezelést, akkor AJÁNDÉK talpmasszázs vagy gyógymasszázs szolgáltatásban részesülhettek MINDKETTEN!

Fiatalodj egyik percről a másikra a Hyaluron Pen segítségével! Van még kérdésed az eljárással kapcsolatban? Vannak még kérdőjelek benned? Keress fel bizalommal:

Bejelentkezés

Lantos Mónika

06 30/584-73-37

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top