Állítsd meg az időt! Légy Te is kortalan!

Manapság nehéz megállapítani a Nők és Férfiak pontos korát egyaránt. Az öltözék, az életvitel, a sport által kidolgozott test, a szokások igencsak megtévesztőek lehetnek. Ám az arcbőr, a nyak-dekoltázs terület mindig elárulja az ember korát. Egy kozmetikus számára nyitott könyv a Vendég, a bőre feltérképezése alapján. Viszont úgy gondolom a gondolkodásunk a korról, a rajtunk eltelt évekről nagyban meghatározza az idősödés fokát. Amikor folyamatosan az újabb szarkalábak megjelenésén stresszelsz, akkor egy idő után kiül az arcodra a gondterheltség.

Viszont érdemes szem előtt tartani a kor legmodernebb elektrokozmetikai vívmányait is!

Milyen bőrtípussal rendelkezel? Milyen rendszerességgel engedi időd a kozmetikai kezeléseket? Azonnali hatásra vágysz? Rengeteg kérdés felmerül egy kezelési metódus összeállításánál. Ezeket érdemes átgondolni és az ajándék konzultáció során ezeket figyelembe véve kerül megtervezésre a kozmetikai bőr újra strukturáló eljárás.

A nagyon mély orr-ajak barázdák és a szemöldök közötti részekre kiváló megoldás a Hyaluron Pen eljárás. Rendkívül természetes hatásának köszönhetően a Vendégek egyik kedvenc feszesítő, fiatalító kezelése. Sőt az elfoglalt Nők és Férfiak álma, mivel az eljárás egy alkalom és 6-8 hónapig tartós marad. Ennél a kezelésnél a bőrbe hyaluronsavat juttatok, amely olyan hatású, mint az orvosi beavatkozás által kapott eredmény, ám itt tűszúrás NINCS.

Egy speciális kezelő eszköz által a nagy nyomású levegő hatására kerül egyenletes eloszlatásra a bőr irha rétegébe az anyag. Tudtad, hogy a hyaluronsav megtalálható a szervezetünkben? Szóval ennek pótlására jött létre a Hyaluron Pen eljárás. Bizony az idő elteltével a „kültakaró”ból elkezd eltűnni, viszont a hyaluronsav felelős a kollagén rostok termelődésének elősegítéséhez. Abban az esetben, ha a hyaluronsav minimális mennyiségűre csökken a szervezetben a kollagén rostok termelődése lelassul. Ám a kollagén rostok felelősek a bőr feszességéért, ha nem termelődnek kellő mértékben a bőrön megjelennek a mély mimikai barázdák.

A kezelés tartóssága fokozható, ha napi rendszerességgel figyelsz a 2-3 liter folyadék fogyasztásra, elhagyásra kerülnek a káros szenvedélyek, a napi bőrápolási rutin beépül a mindennapokba. Az eljárás háromnegyed évente-évente megismétlésre kerül szintúgy, mint más kozmetikai kezelések során. Itt is fontos a rendszeresség, ám kiváló lehetőség azok számára, akiknek nincs sok idejük a kozmetikába járni.

Ez persze nem zárja ki más kozmetikai kezelések igénybevételét, ami a bőrfelszín ápolását segíti. A szezonális arctisztítás, a rendkívül kellemes arc-nyak-dekoltázsmasszázs, a kiváló relaxáló hatású elektrokozmetikai eljárások ugyancsak igény szerint látogathatók.

Kezelési menetrend:

  • a bőr letisztítása, lefertőtlenítése,
  • a kezelt terület érzéstelenítése,
  • a keresztkötésű hyaluronsav bekerülése a bőrbe,
  • a bőr fertőtlenítése.

Miért pont a Hyaluron Pen kezelést válaszd?

– egyenletesebb hyaluronsav eloszlás a bőr mélyebb rétegeiben,
– a hyaluronsav létfontosságú a kollagén megújulásához, termelődéséhez,
– ellenőrzött anyag és eszköz, amely hozzájárul a biztonságos kezeléshez,
– a felhasznált töltőanyag megegyezik az orvosok által alkalmazott hyaluronsavval,
– a kezelés után nyugodtan folytatható a megszokott kerékvágás,
– NINCS tűszúrás és kellemetlen fájdalomérzet,
– egy kezelés akár 6-8 hónap tartósságú is lehet,
– az eljárás hatása teljes mértékben TERMÉSZETES!

Te is szeretnéd kívülről is azt tükrözni, amit belül érzel? Arra vágysz, hogy az idő előre haladta kicsit lelassuljon? Keress bátran, ha szeretnéd természetes módon fenntartani örök ifjúságod a korod elfogadásával egyetemben.

Kövess a közösségi médiában

Szalonunk elérhetőségei

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 07:00 - 21:00

Scroll to Top